k_aaos – Ατομοκρατία_

Η “Ατομοκρατία_” πλέον φιλοξενείται στον Οχετό.
Από την στιγμή της σύλληψης της ιδέας της, η “Ατομοκρατία_” είχε σαν στόχο την δημιουργία σχέσεων και δικτύων, συντροφικών, φιλικών ή δημιουργικών. Στο κομμάτι που της αναλογεί, το έχει πετύχει. Και κάπως έτσι σχεδόν κλείνει ο κύκλος της.

Η “Ατομοκρατία_” μπορεί να ξαναεμφανιστεί ξαφνικά. Μπορεί να την ακούσεις τυχαία, να πέσει στα χέρια σου σε έντυπη ή φυσική μορφή, σε στέκια και καταλήψεις, παρέα με το περιθώριο και τους τρελούς.

ανάφεντος και ατελής,
k_aaos

Η μπροσούρα που συνοδεύει την Ατομοκρατία_ :

k_aaos – Ατομοκρατία – More Noise Less Everything

***

The Politicats purrject | lil Machki

Στο purrject αυτό βρίσκονται 9ρρρ γάτες…

Μία μπασταρδόγατα που μισεί τους διαχωρισμούς βάσει φυλου, σεξουαλικότητας, χρώματος, σωματότυπου cat.λπ.,
μία ψιψίνα που λαμβάνει ως αυτονόητη την αυτοάμυνα ή/και την επίθεση στους επίδοξους purrαβιαστές της,
μία γατούλα που τις τρώει τις 9 ζωές της ο catπιταλισμός και αποφασίζει να γίνει αρνήτρια εργασίας,
μία ψυψύνα που μίσησε την ψυχιατρική και είναι περήφανα η τρελή της γειτονιάς,
μία αλητόγατα με έφεση στην οικειοποίηση των δημόσιων χώρων,
μια νηστική γατούλα που ψειρίζει εμπορευματα από supermarcat,
μία κίνκι ψιψίνα που ηδονίζεται με το να προκαλεί πόνο στον hooman,
ένα μπαχαλόγατο που συγκρούεται με κάθε ευκαιρία με τις δυνάμεις catαστολής
και το γατί που είναι εδώ για να υπενθυμίζει τη θέση των γατιών σε αυτή την κοινωνία.

Η αναπαραγωγή του purrject σε μαγαζιά παντώς είδους καθώς και η οποιαδήποτε εμπορευματική του χρήση απαγορεύεται δια νυχιών και δαγκωματιών. Τα πατούσια που συντέλεσαν στη δημιουργία αυτού του purrject το αντιλαμβάνονται ως ένα ακόμη εργαλείο στο πολιτικό/δημιουργικό οπλοστάσιο του ανταγωνιστικού κινήματος και ως τέτοιο θα το διαχειριστούν. 
συντροφικά πουρπουρίσματα:
στα πατουσίνια που εργάζονται μεθοδικά για την άρση των purrονομίων,
στα ψιψίνια που υπερασπίστηκαν την κατάληψη τερμίτα,
στα gangs αλητόγατων που ομόρφαιναν τα στενοσόκακα της Μυτιλήνης,
στις μπασταρδόγατες της άνω πόλης
και σε όσα ακόμα βρουν ένα κομμάτι τους εδώ μέσα.αλίκη, μάρα, λίλα, ίρις, έριδα, ρόζα, σελήνη, φουφού, νόμαΕλεύθερα και αντιεμπορευματιcat
μίου ^+^

The Politicats purrject
Θεσσαλονίκη
Μάης 2018

***

Για ελεύθερη ακρόαση:

***

για επικοινωνία:
με εμάς | https://www.facebook.com/ThePoliticatsPurrject/
με τον hooman | pyrakanthos@espiv.net

Πυράκανθος – Μύσις

μύσις (θηλυκό)

  1. το κλείσιμο ή η σύσφιξη των βλεφάρων ή των χειλιών
  2. (ιατρική) η παροδική συστολή ή η μόνιμη στένωση της κόρης του ματιού, ως αποτέλεσμα της αντανάκλασης του φωτός ή της λήψης φαρμάκων

[3 σεπτέμβρη 2016. η μέρα που μετακόμισα στην Θεσσαλονίκη,
η νύχτα που γράφτηκαν οι πρώτοι στίχοι που συμπεριλαμβάνονται στο πρότζεκτ.
περίπου 31.536.000 δευτερόλεπτα μετά, δημοσιεύεται η ¨μύσις¨…]

Η πολιτικότητα αυτού του πρότζεκτ δεν είναι η αναφορά του σε μπάτσους, φασίστες, σεξιστές, μικροαστούς, φυλακές, μετανάστες, αφεντικά αλλά η επικέντρωση του στις προσωπικές σχέσεις, τον έρωτα, την ψυχική υγεία, την γοήτευση, την απογοήτευση, την κοινότητα όχι ως κάτι το αλάνθαστο και άτρωτο αλλά ως κάτι τρωτό που χρήζει συλλογικής προσπάθειας. Προσπάθεια για αμοιβαία κατανόηση και συντροφικότητα που θα δημιουργήσουν το πεδίο να κινηθούμε προς τον Άλλον. Όχι για χάρη κάποιας άκριτης και τυφλής φροντίδας αλλά για χάρη της από κοινού στοργής, ενσυναίσθησης και αλληλεγγύης. Μια προσπάθεια να διαχειριστούμε την -προσωπική ή κάποιου κοντινού μας ανθρώπου- μοναξιά ή/και την μοναχικότητα, την προσπάθεια για συλλογική υπονόμευση της ιδιώτευσης και την δημιουργία κοινοτήτων και σχέσεων που θα λειτουργούν ως αναχώματα στην καθημερινή μας κόλαση.  Γιατί εμείς μεταξύ μας δεν είμαστε αναλώσιμοι. Όταν χάνουμε κάποιον/α από κοντά μας, από δίπλα μας, από γύρω μας, χάνουμε ένα καθοριστικό κομμάτι μας. Δεν χάνουμε «άλλον ένα» αλλά χάνουμε Τον σύντροφο και Τη συντρόφισσά μας.

Μπορεί “μύσις” να είναι το κλείσιμο των βλεφάρων και των χειλιών αλλά το πρότζεκτ επιδιώκει το ακριβώς αντίθετο. Το άνοιγμα δηλαδή των βλεφάρων και τον χειλιών, την επικοινωνία, την διαρκή προσπάθεια να σπάσουμε δεσμά και να δημιουργήσουμε δεσμούς. Η ¨μύσις¨ είναι κομμάτι μιας αχανούς κοινότητας που μέσα από συνεχείς διεργασίες χτίζει έναν «άλλο κόσμο». Για αυτό και δημιουργήθηκε μέσα από την κοινότητα, για την κοινότητα και την διεύρυνση της. Μακριά από έννοιες όπως ¨κοινό¨, ¨καλλιτέχνης¨, επιδιώκει να είναι εργαλείο του ανταγωνιστικού κινήματος κι όχι να δει το κίνημα ως εργαλείο. Κάποιοι/ες από μας αρνούμαστε πεισματικά να δούμε το κίνημα ως ένα πεδίο αυτοπροβολής, φήμης ή υστεροφημίας. Έτσι δημιουργούμε μέσα από διαδικασίες αγώνα και πορευόμαστε -εμείς και το υλικό μας- μέσω αυτών, με βασικό διακύβευμα την οικοδόμηση απελευθερωτικών σχέσεων.

     Τη “μύσις” μπορείς να την κάνεις ότι θες. Η διακίνηση, αναπαραγωγή, έμπνευση, οικειοποίηση και  μεταποίηση της είναι ελεύθερη, με γνώμονα και κατεύθυνση πάντα την απελευθερωμένη δημιουργία. Το παρόν πρότζεκτ καθώς και οι διαδικασίες που το γεννήσανε απεχθάνονται τους μπάτσους, τους φασίστες, τους σεξιστές, τους θεσμικούς φορείς, τα εμπορεύματα και τη μοναξιά. Η εμπορευματική χρήση του & η αναπαραγωγή του σε μαγαζιά -κάθε είδους- απαγορεύεται δια ροπάλου ενώ η κινηματική του χρήση είναι κάτι παραπάνω από θεμιτή. Προσοχή! Δεν είναι τσάμπα, ούτε δωρεάν. Είναι ελεύθερο & χωρίς αντίτιμο κι αυτό όχι λόγω…κρίσης αλλά λόγω πολιτικής θέσης.

Να δημιουργήσουμε στιγμές συγκίνησης κι όχι διασκέδασης

με τη διαύγεια της συντριβής,
πυράκανθος
3 σεπτέμβρη 2017

***

για να ακούσετε το πρότζεκτ online:
Για περαιτέρω επικοινωνία:
mail | pyrakanthos@espiv.net
***

Fireback – The EP (2015)

FRONT

Μετά από αρκετό καιρό κυκλοφορεί ελεύθερο αυτό το πρώτο δείγμα της δουλειάς που επρόκειτο να βγει από ένα περίεργο μείγμα ανθρώπων. Το μόρφωμα που είναι ένοχο γιαυτό που παρουσιάζεται παρακάτω, λέγεται Fireback και αποτελείται από τον Mastercat που ευθύνεται για τις παραγωγές, τα cuts και τις μίξεις, τον Ήτα και μένα που γράψαμε τα ραπς.

Χιούμορ, ειρωνεία, κυνισμός, νεύρα και επιβίωση κάπου στα μητροπολιτικά τοπία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας. Μας την σπάνε πολλοί και πολλά και αυτό το Ep είναι μόνο ένα δείγμα για το πώς ιδεατά σκοπεύουμε να τα/τους σπάσουμε. Έτσι, απλά για τα αντίποινα (και όχι μόνο).

Το Ep γράφτηκε σαν μια πρώτη γνωριμία μεταξύ μας κάποιον ζεστό μήνα του ’15, σε κάποιον όροφο, κάποιας πολυκατοικίας, κάπου κοντά στη Ροτόντα.

http://piswapoayto.blogspot.gr/2016/08/project000-fireback-ep-2015.html

Tracklist:
01. Όμορφο παιδί
02. Βράχος
03. Νηστικό αρκούδι
04. Hit n’ fly

Raps: Ητα, Σκλάβος
Beats/Cuts: Mastercat2
Recording/Mixing/Mastering: Boom Μπαμ Lx
Artwork: Σκλάβος

Download link:
https://www.sendspace.com/file/fwkedu

Youtube playlist:

***

BACK

Fireback 2015

k_aaos – More Noise//Less Everything

Το album στο Bandcamp του k_aaos

Μπροσουράκι του k_aaos σχετικά με την κυκλοφορία του More Noise // Less Everything και της Ατομοκρατίας

***

01 00

02 Para//bellum

03 Ante//bellum

04 Inter//arma

05 Άνω//θρώσκω

06 hass_(bonus track)

07 II00

***

Επικοινωνία:

kaaos111@riseup.net/

kaaos.bandcamp.com/

soundcloud.com/k_aaos_161

***