Skip navigation

Category Archives: Δημιουργία

Παραγωγή υλικού

Εν όψει του ATHENS IN FLAMES vol.II

07/07/2018 _ Λόφος Στρέφη _ Για δικαστικά έξοδα συντρόφων

Οι κάδοι βρωμάνε και η αθήνα καίγεται

————————

ράπς: σκλάβος

beat: τομίασμα

rec: incognito m. @ Pineline music lab

mix/master: πυράκανθος @ Aliki’s ‘n’ Thouli’s studioz

video: μαύρο χάλι

Κάθε συναναστροφή και ένα πείραμα λένε . Αφού στο άλλο αντικατοπτρίζεται το εγώ σου.Βλέπεις αυτό που θες ή αυτό που θέλει το άλλο να δεις. Και τα δύο φαντάζουν ψεύτικα σε μένα. Σε ένα σπίτι μιας τυχαίας οδού με τον αριθμό 26 λοιπόν, εμείς χάσαμε και βρήκαμε τις εαυτές μας. Δημιουργήσαμε με τα μέσα που είχαμε εκείνη την ώρα σε εκείνο το σπίτι και με ό,τι είχε απομείνει στην ψυχή μας. Γι’αυτό και η έλλειψη του φίλτρου στο μικρόφωνο.Δεν είναι άλλωστε τα ‘’σ’’ και τα ‘’π’’ ,τα μόνα που θέλω να σε ενοχλήσουν.Κάνουμε μουσική που δεν χαϊδεύει τα αυτιά. Λίγο πιο αυτοκαταστροφικός από παλιά και λίγο πιο άδειος. Γιατί ότι φυτρώνει στο κενό ανθίζει και ταυτόχρονα μαραίνεται όπως και ο κάθε μου στίχος.Και τελικά τι είναι αυτό που μένει από μια τέτοια εικόνα; Σίγουρα όχι εγώ , μόνο το ανολοκλήρωτο συμπέρασμα που σου άφησα στο μυαλό. Όπως ο ήχος μιας κραυγής που όσο προχωρά ασθενεί , και τελικά ακούγεται σαν ψίθυρος με ένα κρυμένο μίσος στη σιωπή, που τον τραβάει προς το μέρος της. Τόση ώρα σου περιγράφω μια εικόνα ενώ σου μιλώ για την μουσική. Για την εικόνα δεν θα σου πω εγώ, θα το αφήσω ίσως να το κάνει το άτομο που βίωσε το πείραμα σε εκείνο το δωμάτιο , άλλωστε εγώ δεν ήμουν ποτέ κατάλληλος να σου μιλώ για το δωμάτιο. Το μόνο που θα σου πω για αυτό , είναι ότι εμεις δημιουργήσαμε τον χώρο και βάλαμε κάποια αντικείμενα σ’αυτόν. Η αλληλεπίδραση με τον χώρο και τα αντικείμενα του από το άτομο ήταν αύθορμητη , ήταν η πρώτη φορά που το έβλεπε. Ίσως να μοιάζεις περισσότερο απ’όσο νομίζεις με εκείνο το άτομο , σχεδόν τόσο όσο διαφέρεις. Είμαστε ακόμα εδώ , μακριά από μαγαζιά και αφεντικά , δημιουργούμε και δρούμε αντιεμπορευματικά , εξαπλώνοντας τον εξεγερσιακό λόγο και την πράξη μας. Χαιρετίσματα σε όλα εκείνα τα άτομα που ένιωσαν , είδαν και βοήθησαν αυτό το πείραμα.

Pawaksskii , από το πείραμα 26

 

Όλα τα κομμάτια ηχογραφήθηκαν σε μια οδό υπ’αριθμόν 26

Mίξη και Master : Disko Cobra

Κάμερα : Johny Dear-i

Act : Αναπτήρ

Μοντάζ : George Ket.

Η ερμηνεία του κειμένου στο intro έγινε από την Πίκρα, η σύνθεση και η μουσική επιμέλεια από τον Disko Cobra. Φωνητικά στην «μοναξιά» καθώς και στίχοι, ερμηνεία, μουσική επιμέλεια, και σύνθεση στο «το πτώμα» από τον velvetshot.

Download link:

http://www.mediafire.com/file/l0q57jfanuzlzyl/EXPERIMENT+26.wav

 

γεννημένο κάποιες βροχερά ζεστές μέρες στη Θεσσαλονίκη,

για κάποιες αγουροξυπνημένες μέρες της Αθήνας.

» in girum imus nocte et consumimur igni »

 

ράπς: σκλάβος

rec/mix/master/video: πυράκανθος @ Aliki’s ‘n’ Thouli’s studioz

Ο παρών δίσκος γράφτηκε τη περίοδο 2016-2017, σε μέτριους ρυθμούς σε συνεχή συνεργασία με τον venef ο οποίος επιμελήθηκε τις παραγωγές. Το τι είναι η πλάνη, θα αφήσω να το καταλάβετε καλύτερα απ τα κομμάτια. Οι στίχοι παραέχουν προσωπικά βιώματα, σενάρια φαντασίας, δόσεις υπερβολής εναντίον της επιβολής και αναφορές στο σήμερα. Στα κομμάτια συμμετέχουν ο σκλάβος, το μίασμα και ο case. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το Δεκέμβρη του 2017 στο Pineline Music Lab και μιξαρίστηκε απ’ τον incognito m. Στα beats συμμετέχουν το μίασμα (3,7) και το συνεχώς συρρικνούμενο τίποτα (1). Τα εξώφυλλα τα έκανε το μαύρο χάλι.

Η πλάνη ζει πάνω απ τα κεφάλια μας, μέσα στα σπίτια μας, στα όνειρα μας και τρέφεται απ’ το φόβο, το φόβο που την έκανε τεράστια.

Promo video:

***

Το Artwork του δίσκου:

 

Το συνεχώς συρρικνούμενο τίποτα γεννήθηκε τον χειμώνα του 2017, σε κάποιο ισόγειο στη Φυλής. Από τότε συνεχώς συρρικνώνεται. Ευχαριστώ τον Α(Ν) για το Mastering και τον Zod για την βοήθειά του. Τα εξώφυλλα τα έκανε ένα Μαύρο Χάλι. Το Τape αυτό, είναι τα πρώτα του κλάματα μετά την γέννηση.

Restoration – Mastering: A(N)

Artwork: Μαύρο Χάλι

Video edit: A(N)

***

Το Artwork του δίσκου:

 

Lyrics/Raps: Pawaksskii

Mix : Disko Cobra

Abstract audiovisuals for savage individuals #2

Put up a fight
…or shut up and cry.

Μουσική παραγωγή, επεξεργασία και επιμέλεια του βίντεο: Aegri Somnia

Στίχοι/Ερμηνεία/Video: καμένο χαρτί
Παραγωγή/Ηχογράφηση/Λογότυπο: Venef
Μίξη/Master: Mastercat2

instrumentals | zod
visuals | george ket

zod

Κάτι…

css.php