Skip navigation

Category Archives: Events

 

Αντεθνικό live οικονομικής ενίσχυσης των συλληφθέντων της κατάληψης Ματρόζου 45.

Σάββατο 24/03 στο Μηχανουργείο

Συμμετέχουν: K_aaos (θεσσαλονίκη), Ex nihilo, Pawaksskii, Laru, Case, Sayatan, Πυράκανθος, Nova Roma.

Ακολουθεί after party

To Live αρχίζει στις 21.00 αυστηρά.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.Το κείμενο του live:

ΟΤΙ ΜΙΣΗΣΑΜΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ

Και είναι βαθιά ριζωμένο στις συνειδήσεις όσων μισούμε. Ότι μισήσαμε, ζει και βασιλεύει μέσα στα κεφάλια των δικαστικών, των παπάδων, των μπάτσων και των στρατιωτικών, των συνοριοφυλάκων και των λιμενικών, των φασιστών και των ρατσιστών γειτόνων, των απολυταρχικών πατεράδων και των ομοφοβικών και τρανσφοβικών, των ψεκασμένων και αγανακτισμένων ευυπόληπτων πολιτών, όλων αυτών που πριν από λίγο καιρό κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για να προασπιστούν τα εθνικά τους συμφέροντα.

Οι παραπάνω διψάν για επιβολή, πειθαρχία, εθνική καθαρότητα, ευνομία, πίστη, τάξη και ασφάλεια. Μερικά από τα όπλα των παραπάνω είναι οι ποινές και τα δικαστικά έδρανα, οι τρομονόμοι, τα γκλόμπ και τα δακρυγόνα, η ρουφιανιά, τα στραβά βλέμματα, οι προσβολές και οι σφαλιάρες, τα αγγίγματα και τα πεσίματα, τα εισιτήρια, οι μπάρες και οι κάμερες, οι σβάστικες, οι μαίανδροι και οι γαλανόλευκοι σταυροί με ή χωρίς τις εννιά λωρίδες τους. Όπως επίσης και τα όπλα που ρίχνουν στο ψαχνό. Τα έθνη, οι πατρίδες, οι μεγάλες ιδέες, τα κράτη, οι οικονομίες, οι στρατοί.

Σε έναν κόσμο ασφυκτικά γεμάτο από σύνορα, θρησκείες και φυλακές όλων των ειδών. Φωνάζουμε όσο πιο αιρετικά και δυνατά μπορούμε:

ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΕΛΛΑΔΕΣ

 

Rap Live οικονομικής ενίσχυσης νέου εγχειρήματος – 26/1/2018, ΑΣΟΕΕ

Αφίσα:

Teaser:

 

Παρασκευή 26.1 / ΑΣΟΕΕ / 21.00

Nova Roma
Saiva JR.
Π32
Incognito M.
Κάρτας
Όλα Δένουν
Laru
Case
Sayatan
Pawaksskii

+ Trip / Hip Hop DJ Set

Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση νέου εγχειρήματος

2ήμερο στην κατάληψη στο Μπίνειο

Συνδέουμε τις αντιστάσεις, συλλογικοποιούμε τους αγώνες, στηρίζουμε τις κοινότητες αγώνα

 

29/9
18.30 – Εκδήλωση-συζήτηση: Ελληνική επαρχία, φεμινισμοί και βιώματα στον α/α/α χώρο (Femanifesta – Αναρχοφεμινιστική ομάδα απ’ το Βόλο, Φεμινιστική ομάδα Μυτιλήνης)
22.00 – Live (+ After DJ Set): Inco (Δυστοπία), Κάρτα, Laru, Σκλάβος, Πυράκανθος

30/9
20.00 – Waves: Queer φεμινιστικό περιοδικό, μια πρώτη ενημέρωση
23.00 – Party οικονομικής ενίσχυσης

Σεξιστικές, ομοφοβικές, τρανσφοβικές και παραβιαστικές συμπεριφορές δεν έχουν χώρο και δεν θα γίνουν ανεκτές

ATHENS IN FLAMES – RAP LIVE
ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 21:00 @ ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΕΦΗ (στο ταρατσάκι του αστέρα)

 

Video – Teaser :

 

FROM ATHENS
Pawaksskii (Παρουσίαση LP «Μες στο δωμάτιο»)
Παλάτια Πέφτουν
Άτοπος & Брус
Ex Nihilo
Κάρτας
Nova Roma
Case

TO SALONICA
Fireback (Παρουσίαση LP «RAGEMODEON»)
Pas-B
Nigredo
Ελεύθεροι Φυλακισμένοι
Κάποιος Λείπει & Stam
Σαρδάμ

AFTER PARTY
ΚΡΙΣ.ΠΑ(XPRMNTL) & SRON(TECHNO)

***

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ LIVE ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ

***

Καλοκαίρι 2017,

Oπως και κάθε χρονιά η ατμόσφαιρα της μητρόπολης γίνεται πιο αποπνικτική από ποτέ. Οι κάδοι, οταν δεν φλέγονται, βρωμάνε, και το αστικό τοπίο σιγά σιγά αρχίζει τις προετοιμασίες για τα κύματα τουριστών που, όπως ξανά και ξανά κάθε φορά, θα κατακλύσουν τους δρόμους για να βγάλουν φωτογραφίες το λίκνο του πολιτισμού, να αγοράσουν μπλουζάκια «I <3 ATHENS», να ζήσουν το μύθο του «I drunk to death myself in greece», να πάνε στην ακρόπολη. Η πόλη γεμίζει με ασφάλεια και τάξη, όπου κι αν κοιτάξεις υπάρχουν μπάτσοι. ε αυτήν την ατμόσφαιρα, αποφασίσαμε να σπάσουμε την ησυχία που κυριαρχεί στο καμίνι του Καμίνη κάνοντας φασαρία με τον τρόπο μας.
Αποφασίσαμε λοιπόν τα διοργανώσουμε ένα rap live. Πάντα όπως θέλουμε τα lives, οριζόντια και αυτοοργανωμένα, χωρίς εισιτήρια και εισόδους,πόρτες και πορτιέριδες, εργαζόμενους και αφεντικά. Για εμάς τα live είναι ένας τρόπος να βρεθεί κόσμος κοντά, να περάσει καλά και να ακονίσει την συνειδησή του ενάντια στο κράτος και κεφάλαιο. Για εμάς τα live είναι πρώτα απ’όλα τρόπος επικοινωνίας και συλλογικοποίησης. Επιδιώκουμε μέσω των δικών μας μέσων και πρακτικών να καταφέρουμε αυτά που η μουσική βιομηχανία προσπαθεί να πείσει πως είναι εφικτά μόνο διαμέσω της. Με αυτό το live αποδεικνύεται πως δεν χρειαζόμαστε κανένα χορηγό για να κάνουμε εφικτή μια κατάσταση όπου κόσμος από διαφορετικά μέρη – αγνοώντας τις χιλιομετρικές αποστάσεις- βρίσκεται σε κοινό τόπο και χρόνο.

Πέραν όλων των παραπάνω σκοπός του live είναι και η υλική και ηθική στήριξη συντρόφων μας ου διώκονται για τη δράση τους, την οποία οι δικαστικοί μηχανισμοί του κράτους εκδικούνται έσω της οικονομικής τους εξόντωσης.
Η αλληλεγγύη μας είναι ολική, έμπρακτη και αδιαπραγμάτευτη.

Καλοκαίρι 2017, η Αθήνα φλέγεται…

Hip Hop Live
+ After Party
Για ιατρικά έξοδα

Nova Roma
FireBack
Pawaksskii
Άτοπος
Pas B
Κάρτας
Laru + Case
Σαρδάμ
Κάποιος Λείπει + Stam
The Mankind

Παρασκευή 26/5 | 21.00
Graffiti: 16.00
Εστίες Δόμπολη

Rap Live
Για την οικονομική ενίσχυση του Αναρχικού Μαύρου Σταυρού – Πυρήνας Έμπρακτης Αλληλεγγύης

07/04 | ΝΟΜΙΚΗ | 21.00

Ex Nihilo
Laru
Nova Roma
Άτοπος
Παλάτια Πέφτουν
Lou
+ after party

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ

LIVE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 22 ΚΑΙ ΖΑΙΜΗ 11


Η αύξηση των ανθρώπων που μεταναστεύουν προς την Ευρώπη έβαλε επί τάπητος την αναγκαιότητα να στεγαστούν. Πέρα από τις απελάσεις, τους βασανισμούς και τις δολοφονίες στα σύνορα, το κράτος προτείνει σε αυτούς τους ανθρώπους στρατόπεδα συγκέντρωσης (ανοικτά ή κλειστά) απομακρυσμένα από τις πόλεις, ώστε να μην τους γνωρίσουμε ποτέ, να μην ακουστούν ποτέ, να μη δράσουν ποτέ, με σκοπό να διατηρηθεί η εθνική σταθερότητα. Να διατηρηθεί, δηλαδή, η ενότητά μας με αφεντικά και πολιτικούς για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση όλων μας. Οι καταλήψεις κτηρίων δίνουν τη δυνατότητα στους μετανάστες και τις μετανάστριες να μένουν και να συνδιαμορφώνουν μαζί μας, φτιάχνοντας έτσι δυναμικές πολυφυλετικές κοινότητες.

Καταλήψεις συνήθως αποτελούν κτήρια που “κλέβουμε” από το κράτος, την εκκλησία, τους πλούσιους ή/ και τους εξαφανισμένους γενικά ιδιοκτήτες. Μέσα στους απελευθερωμένους χώρους των καταλήψεων εμείς ορίζουμε τις σχέσεις μας και τους όρους συμβίωσής μας από την αρχή, ενώ, ταυτόχρονα, οι άδειοι χώροι που γεμίζουν με ζωή γίνονται πολύ-εργαλεία, μας δίνουν τη δυνατότητα να αγωνιστούμε και να δημιουργήσουμε. Έτσι, διοργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις και συγκεκριμένα στην περίπτωσή μας συναυλίες. Χωρίς “είσοδο”, ώστε να μην αποκλειστεί αυτός/ή που δεν έχει να πληρώσει, αλλά με ελεύθερη εισφορά, ώστε να ενισχυθούν οι χώροι μας ή να βγάλουμε λεφτά για τα διωκόμενα και φυλακισμένα συντρόφια μας. Γι αυτό το σκοπό στους χώρους μας υπάρχει μπαρ και πάγκοι με διάφορα πράγματα. Επίσης, δεν υπάρχει εκμετάλλευση εργαζομένων, αλλά συνεργασία μεταξύ όλων των συμμετεχόντων χωρίς κάποιον ειδικό να μας καθοδηγεί, αλλά με αυτό-οργάνωση στη βάση της ισότητας. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας ο κόσμος που τη διοργανώνει περιφρουρεί τα χαρακτηριστικά της και τη σωματική ακεραιότητα όσων βρισκόμαστε εκεί.

Περιφρουρούμε τα σώματά μας και τις εκδηλώσεις μας απέναντι σε μπάτσους, φασίστες και κανίβαλους. Οι κανίβαλοι είναι διακριτοί από τον τρόπο που δε σέβονται τη συλλογική μας δουλειά και ούτε εμάς τις ίδιες/ ους. Είναι αυτοί που έχουν αυτοσκοπό την επιβολή και συνήθως είναι μάτσο άντρες-σεξιστές που σκανάρουν συμπεριφορές, τρόπους κίνησης και έκφρασης. Η επιβολή ξεκινάει από τα επίμονα κοζαρίσματα, τα “τυχαία” χουφτώματα, τον ασφυκτικό τρόπο που “φλερτάρουν”, το βρισίδι που ρίχνουν σε όποια αρνηθεί τα αντρικά τους προνόμια μέχρι και το ξύλο σε κατάσταση “ερωτικής απογοήτευσης” ή και απλά μέθης. “Ψάχνουν φλώρους για να δείρουν και πουστράκια να τα κάνουν άντρες και γενικά μας γαμάνε όλες και όλους”. Φυσικά τέτοιες συμπεριφορές δε θα γίνουν ανεκτές. Στο συγκεκριμένο live όμως ανεκτές δε θα γίνουν ούτε σεξιστικές και ομοφοβικές ρίμες στα μικρόφωνα.

Πιστεύουμε ότι τα λόγια, ειδικά στο ραπ, όντας κατά κύριο λόγο ανδροκρατούμενος τρόπος έκφρασης, δεν είναι απλά αντανάκλαση της πραγματικότητας, αλλά δημιουργούν επίσης την πραγματικότητα. Η χρήση θηλυκών χαρακτηριστικών ως βρισίδι από τα χέρια που κρατούν μικρόφωνο, πέρα από το ότι αποδέχεται την θηλυκότητα και το γυναικείο φύλο ως κάτι φυσικά κατώτερο, ενισχύει επίσης αυτή την καταπίεση, αφού το παραμύθι φτιάχνει τις αντίστοιχες συμπεριφορές απέναντι στην θηλυκότητα και στις γυναίκες. Επίσης, η χρήση τέτοιων εκφράσεων δείχνει και έλλειψη σεβασμού απέναντι σε αυτές και αυτούς που έχουν ξεκαθαρίσει (ή και όχι) ότι αυτός ο λόγος είναι επιθετικός, τους προσβάλλει και τους περιθωριοποιεί.

Ο σκοπός μας δεν είναι να αποκλείσουμε κάποιον, αλλά δυστυχώς μέσα σε ένα κόσμο κοινωνικών ανταγωνισμών ο καθένας και η κάθε μία διαλέγει μπάντα. Χωρίς να θεωρούμε ότι έχουμε το αλάθητο ή ότι είμαστε καθαροί από τις παραπάνω εξουσιαστικές συμπεριφορές, προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και επιλέγουμε να είμαστε με όσες και όσους αντιστέκονται στην μπότα που πατάει πρώτα το κεφάλι
τους και σίγουρα δεν επιλέγουμε το δικό τους αποκλεισμό.

Πολιτική κατάληψη στέγης Κάνιγγος 22
Μαύρο Πολύχρωμο,
εγχείρημα από το χώρο πολύμορφης δράσης αναρχικών, Ζαΐμη 11
Αντισεξιστική ομάδα Ditto
Οχετός

Bar & open mics*
στον Χώρο Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών Ζαΐμη 11
Παρασκευή 23/12, 22.00

Jam session with:
Ex Nihilo
το μίασμα
Σκλάβος

*σεξιστικές-ομοφοβικές ρίμες δεν θα γίνονται ανεκτές

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ – ΑΝΑΡΧΙΑ

Party οικονομικής ενίσχυσης διωκόμενων αγωνιστών

Αθήνα, Πάντειος στις 25/11 ώρα 23.00

ΣΥΝΤΡΟΦΙA ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ-ΑΝΑΡΧΙΑ

DNB, GOA & DARK PSY, DARK & PROPER TEKNO, HARDTEK

οχετός

Fireback – The EP
Παρουσίαση δίσκου

eghromi

Παρασκευή 02/09, ώρα 20:00 (live act starts at 21:00)
Στον Χώρο Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών Ζαϊμη 11

Fireback
Το Μίασμα
Pas-B
Pawaksskii
Ex Nihilo

Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη δικαστικών εξόδων συντρόφων.

Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός
Boom Μπαμ LX

Live & after party

Πολυτεχνείο | Σάββατο 9/7 | 9μμ.

Οικονομική ενίσχυση υλικοτεχνικής υποδομής του σταθμού των Ραδιοφραγμάτων

Αντίδραση
Καταχνιά
Ασφυξία
Indico
Το μίασμα (Nova Roma)
Last Days of S.E.X.

Στο χώρο θα υπάρχει vegan κουζίνα

Συλλογική κουζίνα: 09/04, 14.00 – Ρέθυμνο, Κατάληψη Παπαμιχελάκη 39.

Εκδήλωση – συζήτηση: 09/04, 17.00 – Ρέθυμνο, Κατάληψη Παπαμιχελάκη 39.

Παρουσίαση δίσκου ‘Ξένος στη Ρώμη Ι: Περιθώριο’: 10/04, 20.00 – Χανιά, Δυτικά της Αγοράς (έξω από του Πισσά).

Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση πολιτικών κρατουμένων και του Οχετού.

krhth

bolos

06 Ξένος στη Ρώμη Ι - Tour - Live Λάρισας

05 Ξένος στη Ρώμη Ι - Tour - Live Ιωαννίνων

Η «Nova Roma» δεν ήρθε για να συμβιβαστεί.

Πόλη: Θεσσαλονίκη

Πότε: Σαββάτο 19/03
Μέρος: Τρίγωνο Πολυτεχνείου
Ώρα: 23:00
Διοργάνωση: BOOM ΜΠΑΜ LX
Σκοπός: Οικονομική ενίσχυση του BOOM ΜΠΑΜ LX
Το «Ξένος στη Ρώμη Ι: Περιθώριο» είναι ένας αμφιλεγόμενος δίσκος. Σίγουρα είναι ένας δίσκος που σηκώνει πολύ κριτική, καθώς όμως και μια ευρύτερη εμβάνθυση ως προς το περιεχόμενο του, που είναι η ωμή βιωματική γεύση του περιθωρίου. Παραθέτω το κείμενο που βγάλαμε ως «αναρχική κολεκτίβα Nova Roma», καθώς και τον ίδιο τον δίσκο προς download και ακρόαση. Έχοντας ήδη κάνει την αυτοκριτική μου, καλώ τα απόβλητα της Ρώμης να με κρίνουν και με την σειρά τους να κριθούν.

Τέλος, στο live θα υπάρχει ο δίσκος και κείμενα, για όποιον ενδιαφέρεται να στηρίξει.

Ένα «χαρούμενο» διάλειμμα από το «ΞΣΡ1:Tour». Επόμενη στάση, 26/03 στα Γιάννενα.

 

live.Αθηνα

λογος

1. Live
Αθήνα
Παρασκευή 04/03
Μέρος: ΑΣΟΕΕ
Οργάνωση: Οχετός
Οικονομική ενίσχυση Οχετού

2. Live
Πάτρα
Παρασκευή 11/03
Μέρος: Κοινωνικό Κέντρο Πάτρας
Οργάνωση: No Man’s Land
Οικονομική ενίσχυση δομών για πρόσφυγες και μετανάστες

3. Live
Ιωάννινα
Σάββατο 26/03
Μέρος: Δόμπολη
Οργάνωση: Ταμείο Αλληλεγγύης Ιωαννίνων Φυλακισμένων Αγωνιστών
Οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Αλληλεγγύης Ιωαννίνων Φυλακισμένων Αγωνιστών

4. Live
Λάρισα
Παρασκευή 01/04
Μέρος: Κατειλημμένο Στέκι Αντιδραστήριο
Οργάνωση: Κατειλημμένο Στέκι Αντιδραστήριο & Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας
Οικονομική ενίσχυση Οχετού

5. Live & Εκδήλωση
Βόλος
Σάββατο 02/04 (Live) & Κυριακή 03/04 (Εκδήλωση)
Μέρος: Κατάληψη Τερμίτα
Οργάνωση: Κατάληψη Τερμίτα
Οικονομική ενίσχυση Οχετού

6. Live & Εκδήλωση
Χανιά
Σάββατο 09/04 (Live)
Μέρος: Στέκι Πολυτεχνείου
Οργάνωση: Σ.Ε.Σ.Ε. & Κατάληψη Παπαμιχελάκη
Οικονομική ενίσχυση Οχετού
&
Ρέθυμνο
Κυριακή 10/04 (Εκδήλωση)
Μέρος: Κατάληψη Παπαμιχελάκη
Οργάνωση: Σ.Ε.Σ.Ε. & Κατάληψη Παπαμιχελάκη

 

Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου έργου της αναρχικής ομάδας τέχνης Οχετός »Περιθώριο», το οποίο αποτελεί το πρώτο μέρος της τριλογίας »Ξένος στη Ρώμη», διοργανώνεται μια σειρά εκδηλώσεων/lives σε διάφορες κεντρικές πόλεις.

Πέρα από την παρουσίαση και διακίνηση του δίσκου καθώς και τη γνωριμία και την αλληλεπίδραση του Οχετού με άλλες ομάδες, καταλήψεις, χώρους και ατομικότητες που θα συμβάλουν και θα πλαισιώσουν τις εκδηλώσεις, σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση αυτοοργανωμένων δομών και διωκώμενων αγωνιστών.

Επιλέγουμε τη συνύπαρξη και τη συνδιοργάνωση στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης διότι προκρίνουμε την ενεργό διάδραση, τη δόμηση συντροφικών σχέσεων, την ανταλλαγή εμπειριών, την οριζοντιότητα και την αλληλεγγύη σε όσους τολμούν και αγωνίζονται. Ενάντια στις καπιταλιστικές, εμπορευματικές και ιεραρχικές λογικές, ενάντια στην παθητικότητα, τις παγιωμένες αντιλήψεις, επιλέγουμε το σπάσιμο της κανονικότητας, την κατάργηση του θεαματικού διπόλου πομπού-δέκτη για την ενοποίηση λόγου και πράξης.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

 

Ο λόγος του tour, καθώς και η αφίσα του, είναι αποτέλεσμα συνυπογραφής της αναρχικής ομάδας τέχνης Οχετός και των: 404 – Boom Μπαμ LX – Ex Nihilo – Mayjune – No Man’s Land – Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Λάρισας – Κατάληψη Παπαμιχελάκη – Κατάληψη Τερμίτα – Κατειλημμένο Στέκι Αντιδραστήριο – Παλάτια Πέφτουν – Σαφώς αντίθετος – Συνέλευση Ενάντια στις Συνθήκες Εγκλεισμού (Σ.Ε.Σ.Ε.) – Ταμείο Αλληλεγγύης Ιωαννίνων Φυλακισμένων Αγωνιστών.